Toimitusehdot

Verkkokauppa

Väritikka Oy (y-tunnus 2374076-5) myy tuotteita yrityksille ja yksityishenkilöille Suomeen. Verkkokaupassa myytävät tuotteet sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Toimitustapa

Väritikka käyttää toimituksissa yhteistyökumppanina Matkahuoltoa. Toimitamme tilauksesi haluamaasi Matkahuollon pisteeseen, jonka saat valittua vetovalikosta tilauksesi yhteydessä. Matkahuolto ilmoittaa sinulle tilauksen saapumisesta tekstiviestillä tai sähköpostilla.

Voit myös noutaa tuotteet Väritikan myymälästä (Paalukatu 4, Lappeenranta) arkisin klo 9-17. Ilmoitamme sinulle tekstiviestillä tai sähköpostilla, kun tilaus on noudettavissa.

Toimitusaika

Tilaamasi tuotteet toimitetaan 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Mahdollisesta toimitusajan venymisestä pyrimme ilmoittamaan mahdollisimman pian.

Palautusoikeus

Suomen kuluttajansuojalain mukaisesti sinulla on oikeus vaihtaa tai palauttaa tilaamasi tuotteet 14 päivän kuluessa ostotapahtumasta. Palautusoikeus ei koske erikseen tilauksesta tehtyjä tuotteita (esimerkiksi sävytetty automaali). Palautettavat tai vaihdettavat tuotteet tulevat olla myyntikelpoisessa kunnossa. Maksu palautuu asiakkaalle, kun tuotteet ovat palautettu virheettöminä.

Jotta asia etenee mutkattomasti, niin ota meihin yhteyttä prosessin aloittamisen yhteydessä. Tämän jälkeen annamme sinulle palautustunnuksen, jotta voit palauttaa tuotteet veloituksetta Matkahuollon välityksellä. Kun olemme tarkastaneet tuotteet, niin palautamme sinulle rahat. Tuotteiden palautuksissa veloitamme 15 euron käsittelykustannuksen.

Orgaanisten liuotteiden määrää säätelevän VOC säädöksen hyväksyminen


Tilaamalla ja hyväksymällä toimitusehdot sitoudut myös siihen, että käytät VOC arvoiltaan säädökset ylittäviä tuotteita ainoastaan seuraavissa tiloissa tai seuraavien kohteiden maalaamiseen:

  1. Teollisuusmaalaamossa tai maalaamossa, joissa on ympäristöviranomaisten hyväksyntä koskien orgaanisten liuotteiden käyttöä.
  2. Uusien ajoneuvojen maalaamiseen.
  3. Erikois- tai museoajoneuvojen maalaukseen.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Paytrail Oyj tarjoaa myös mahdollisuuden maksaa tilisiirtolomakkeella.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut.

Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay, Masterpass ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Pivo

Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot

MobilePay

Maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla: mobilepay.fi/asiakastuki/ehdot

Masterpass

Maksuehdot ovat tarjolla Masterpassin sivuilla: masterpass.com/assets/pdf/masterpassoperatingrules.pdf

Siirto

Siirto-maksuihin sovellettavat ehdot:
OP:n yleiset euromaksuehdot
Siirto-palvelun käyttöehdot Nordealla
Siirto-palvelun käyttöehdot S-Pankissa

GSM-maksu

Ainapay

Palvelu perustuu 060605-maksupalvelunumeroiden käyttöön. Maksaminen tapahtuu soittamalla maksupalvelunumeroon ja toimimalla äänitiedotteiden mukaisesti.

Palvelun hinta on palvelunumerokohtainen ja sisältää tuotteen hinnan sekä palveluun liittyvän laskutuskorvauksen. Palvelun hinnan lisäksi asiakas maksaa normaalin matkapuhelumaksun oman matkapuhelinoperaattorinsa hinnoittelun mukaisesti. GSM-maksuostot peritään käyttäjän puhelinlaskussa.

Palvelun käytön rajoitukset /matkapuhelinliittymä:

  • Yksittäinen ostotapahtuma enintään 52,32 € (sis. alv)
  • Ostokset kuukaudessa enintään 100 € (sis. alv)
  • Enintään kaksi ostosta päivässä
  • Ei toimi prepaid-liittymillä

Lisätietoja: aina.fi

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Paytrail Oyj kautta tarjoavat OP, Collector, Jousto ja Mash (ent. Euroloan). Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Collectorin yrityslaskun ehdot ovat tarjolla myös heidän sivuillaan: collector.se/upload/Partners/Agreements/CHECK/Credit_terms_All_comp_FI.pdf

OP:n lasku- ja osamaksutavan kuluttajaehdot näet tästä.

Lue lisää lasku- ja osamaksutavoista:

collector.fi
jousto.com
mash.com/fi