Glasurit 90-Linja Värimassa

32,00 185,00  sis. ALV 24%

Erinomainen peittokyky, helppo käyttää ja ihanteelliset prosessiajat. Siksi Glasuritin 90-linja on yleiskäyttöinen ratkaisu autojen pintakäsittelyyn sekä kiintoainepitoisia että metallinhohto- ja erikoistehostemaaleja käytettäessä. Ei ole siis ihme, että 90-linja on menestyksekkäin vesipohjainen värimassajärjestelmä Euroopan markkinoilla. Helpon ja luotettavan värintunnistuksen ansiosta 90-linja takaa ihanteellisen korjausmaalausratkaisun jokaiselle värille.

Sekoitussuhde 2:1
2 osaa pintamaalia / 1 osa ohenninta 93-E3

Pintamaali antaa maalattavalle kohteelle sen oikean sävyn. Jokaisella auton sävyllä on oma värikoodi. Se on merkattuna auton merkistä ja mallista riippuen eri paikkoihin autoon, joskus se voi löytyä vain huoltokirjasta. Auton pintamaalia tilattaessa on tärkeää, että värikoodi on varmasti oikea. Glasuritin Color Online linkin avulla voit tarkistaa koodisi ja saat tietää värin nimen. Samalla saat tarkistettua värin valittuasi, että mistä eri värisarjoista (22, 68 & 90) sävy on saatavilla. Näin voit tilata oikean värin itsellesi.

Voit halutessasi lähettää meille värimallin maalattavasta kohteestasi. Voimme värikameran ja/tai värimallien kanssa varmistaa, että saat oikean sävyn maalaukseesi.
Jos päätät lähettää meille värimallin, niin otathan ensin yhteyttä meihin, niin kerromme lisätietoja.

*
Tuotenumero: 90-Linja Osastot: ,

Saatat myös pitää...