Glasurit 22-Linja HS-2K Pintamaali VOC

27,00 144,00  sis. ALV 24%

Glasuritin 22-linjan High Solid pintamaalimenetelmä takaa erinomaisen peittokyvyn. EU-direktiivin mukaiset VOC-arvot sisältävä pintamaali omaa ensiluokkaisen ruiskutettavuuden ja nopean kuivumisajan.

Sekoitussuhde 2:1+10%
2 osaa pintamaalia / 1 osa kovettajaa P-H-430 / 10 % ohenninta P-R-120

Jos autosi on helmiäis- tai metallivärillä varustettu, niin silloin valintasi pintamaaliksi ei ole 22-linjan pintamaali vaan valitse 90-linjan värimassa.

Pintamaali antaa maalattavalle kohteelle sen oikean sävyn. Jokaisella auton sävyllä on oma värikoodi. Se on merkattuna auton merkistä ja mallista riippuen eri paikkoihin autoon, joskus se voi löytyä vain huoltokirjasta. Auton pintamaalia tilattaessa on tärkeää, että värikoodi on varmasti oikea. Glasuritin Color Online linkin avulla voit tarkistaa koodisi ja saat tietää värin nimen. Samalla saat tarkistettua värin valittuasi, että mistä eri värisarjoista (22, 68 & 90) sävy on saatavilla. Näin voit tilata oikean värin itsellesi.

Voit halutessasi lähettää meille värimallin maalattavasta kohteestasi. Voimme värikameran ja/tai värimallien kanssa varmistaa, että saat oikean sävyn maalaukseesi.
Jos päätät lähettää meille värimallin, niin otathan ensin yhteyttä meihin, niin kerromme lisätietoja.

*
Tuotenumero: 22-Linja Osastot: ,

Saatat myös pitää...